Voorleesboeken, Zelf lezen

Het werkstuk of hoe ik verdween in de jungle – Simon van der Geest

Ongelofelijk mooi. In twee rukken uitgelezen. Wat een spanning, wat een mooie zinnen: dit boek dendert over je heen.

Eva heeft het onderwerp voor haar werkstuk bedacht: biologische vaders. Toevallig weet ze zelf niet waar die van haar is. Haar moeder vertelt haar ook niks. Eva gaat zelf op zoek. Ze schakelt het tv-programma Verloren tijd in, en samen met een filmploeg vertrekt ze naar Suriname, het land waar haar vader zou wonen. Ze hebben niet veel aanwijzingen en al gauw loopt het spoor dood. En Eva wil eigenlijk zelf op zoek, zonder camera’s…

Een sprankelend, ontroerend en meeslepend boek. Dit wil je in een keer uitlezen! Mooi hoe Simon van der Geest authentieke teksten in zijn boek gebruikt: het briefje van de juf, haar eigen aantekeningen en tekeningetjes voor haar werkstuk, de mailtjes aan haar vriend Simon. Een hartverwarmend boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s