Zelf lezen

Drama queen – Derk Visser

Gelezen: Drama queen van @derk.visser. Schitterend, schitterend. Zo wil ik ook kunnen schrijven. Wat een prachtig portret van Angel en haar vriendin Kayleigh. Je voelt dat er liefde in de lucht hangt. Omdat ze zo om elkaar heen draaien, maar ook door dubbelzinnige zinnen als “Hij (de zanger) probeert mij met zijn ogen de kast in te lokken. (…) ik vind hem een engerd.” Angel valt niet op jongens, maar op meisjes. Het is volstrekt normaal en zo wordt het ook beschreven. De liefde spat van de bladzijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s