Young adult, Zelf lezen

Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen

In een ochtend ademloos uitgelezen. Een spannende highschool story en tegelijk een volwassen geworden ‘Leven van een loser’. In ‘Het ongemakkelijke dagboek van Henry K. Larsen’ wordt pas na een kwart van het boek, dat dus een dagboek is (Henry moet dat bijhouden van zijn therapeut Cecil), duidelijk dat het om HET gaat. HET doet denken aan de gebeurtenissen op Colombine High School (maar het is wel een verzonnen verhaal). Henry is de broer van de schutter. De personages zijn levensecht: tragisch en hilarisch. Al op de eerste bladzijde moest ik hardop lachen om de omschrijving van zijn psycholoog: “Ik vermoed dat Cecil niet tot de crème de la crème van de psychologie behoort. Om te beginnen is hij gratis.” Geniaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s