Zelf lezen

STACH

Uitgeverij Lemniscaat heeft een nieuw tijdschrift uitgebracht dat tweejaarlijks zal verschijnen: STACH, vernoemd naar het beroemde personage uit Koning van Katoren.

STACH staat bomvol met uitsluitend boeken van Lemniscaat en is een feestje om door te bladeren. De luxe fullcolour glossy pagina’s zien er prachtig uit en er is voor ieder wat wils: een puzzel, leesfragmenten, interviews en wat mij betreft de leukste rubriek: recensies door kinderen. Jij kunt ook je recensie van een Lemniscaat-boek inzenden naar stach@lemniscaat.nl.

Ik word blij van dit gratis (!) magazine dat barst van de boekenliefde. Helaas zijn de boekwinkels nog gesloten en kun je het niet meenemen bij een bezoekje aan de boekhandel. Hopelijk kan dit over een maand wel weer!

Geweldig dat Lemniscaat dit initiatief genomen heeft. We misten allemaal wel de Lemniscaat-krant. Dit magazine is wel wat anders, want er staan geen boeken van andere uitgevers in en op de Lemniscaat-krant moest je een abonnement nemen. Doelgroep is de bovenbouw van de basisschool en de brugklas.

Ik kijk alweer uit naar de volgende STACH! Heb jij hem al te pakken gekregen? Wat vond jij ervan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s