Geen categorie

Thé Tjong-Khing

Volgende keer te gast bij de Grote Vriendelijke Podcast: Thé Tjong-Khing! Zóveel lievelingsboeken van vroeger van mij zijn door hem geïllustreerd, zoals Houden beren echt van honing?, Wiele wiele stap en De drie Japies.

Thé Tjong-Khing heeft ongelooflijk veel boeken geïllustreerd en zijn stijl is heel herkenbaar. Ik houd juist vooral van de kleine zwart-wit tekeningetjes, maar ook de grote platen in zijn sprookjesboeken zijn ook schitterend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s