Prentenboeken

Naar de wolven

Anna Woltz kan niet alleen prachtige boeken schrijven voor oudere kinderen, maar ook hele fijne prentenboeken. ‘Naar de wolven’ is het verhaal van Fabeltje die opeens een nieuwe huisgenoot heeft. “En het mocht alles. Het mocht binnen poepen. (…) En het kon niet eens mooi zitten.” Fabeltje neemt het mee naar de wolven en dan volgt een spannend avontuur. Met prachtige tekeningen van Dieter Schubert! Ik ben er verliefd op, vooral omdat het zo mooi het thema ‘nieuw broertje/zusje’ aan de orde stelt. Ik lees altijd nog graag ‘Borre en de nachtzwarte kat’ voor over dit thema: een nieuwe huisgenoot voelt voor veel kinderen als een ‘indringer’. Warm aanbevolen dit mooie prentenboek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s